header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10 Beste (ouders van) leden
De maatregelen die 13 oktober door de overheid zijn afgekondigd en gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. Voor alle situaties geldt dat hockeyvereniging Mijdrecht zich conformeert aan de protocollen en richtlijnen welke zijn voorgeschreven door RIVM, NOC*NSF en de KNHB.

Lees verder

Update Zaalhockey 2020 - 2021

Bestuur Nieuws afbeelding

8-10 Beste (ouders van) leden
Deze week hebben jullie een mail ontvangen met betrekking tot het al of niet meedoen aan de zaalcompetitie. Wij vonden het belangrijk om dit te doen omdat de ontwikkelingen rondom het corona virus, interne (wandelgang) geluiden en mededelingen van andere verenigingen jullie oorspronkelijke aanmelding wellicht in een ander daglicht doen stellen. Uiterlijk

Lees verder

Tot aan de herfstvakantie

Training Nieuws afbeelding

6-10 Beste jeugd,
De herfstvakantie staat voor de deur!
Dat betekent even vrij; geen hockey wedstrijden en trainingen voor de jeugd! Tenzij er anders wordt afgesproken met de trainers.

Lees verder

Registratie COVID-19 HVM

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9 Beste leden en bezoekers van HVM,
 
Ook bij een bezoek aan onze vereniging willen we jullie verzoeken je te registreren door bovenstaande QR-code te scannen en de enquĂȘte in te vullen.
 
Dit kun je doen als bezoeker/gast van een van de bezoekende teams of als lid van HVM en/of begeleiding!
 

Lees verder

HOCKEY Trainings KAMP E-D op HV Mijdrecht van 19-10 t/m 21-10

Training Nieuws afbeelding

16-10 Het mega gave E&F KidsPower hockeykamp is er weer in de herfstvakantie voor alle sportieve en hockey gekke kids van 6 t/m 13 jaar. Heerlijk om zo aan de week van de herfstvakantie te beginnen. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen voldaan naar huis om uit te rusten en te slapen.


Lees verder

Richtlijnen Corona

Algemeen Nieuws afbeelding

16-9 UPDATE 14 OKTOBERALGEMEEN
Voor alle situaties geldt dat hockeyvereniging Mijdrecht zich conformeert aan de protocollen en richtlijnen welke zijn voorgeschreven door RIVM, NOC*NSF en de KNHB. Per 14 oktober heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd, deze zullen met ingang van 14 oktober gelden. Hieronder zijn de hoofdlijnen van de

Lees verder

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht