header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Buitenegwone Ledenvergadering - Toekomst HVM!

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

Let's Roll HVM 2022 - geannuleerd

Bestuur

22-8 Beste HVM'ers,
In verband met organisatorische redenen en het uitvallen van het Familie Toernooi is de geplande Let's Roll geannuleerd!
Op alternatieve wijze zullen er contacten gelegd worden voor de
introductie en werving vrijwilligers.
Namens het bestuur, Marcel BolsiusSecretaris

Lees verder

VAN DE VOORZITTER - FEB 2022

Bestuur Nieuws afbeelding

24-2 Beste (ouders van) leden,
Op het moment dat ik dit schrijf schijnt de zon en dat is ook precies het gevoel dat ik heb als ik naar de komende periode kijk. Er is steeds meer mogelijk en ik heb goede hoop dat we in ieder geval tot aan de zomervakantie weer op een normale manier kunnen hockeyen.

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Bestuur Nieuws afbeelding

10-11 GEVONDEN VOORWERPEN.
De garderobe in het clubhuis puilt momenteel uit van kledingstukken die zijn blijven hangen. Tot en met 4 december a.s. hebt u de gelegenheid om te kijken of er kledingstukken bijhangen van u of van uw zoon/dochter. Daarna gaat alles wat blijft hangen naar de Kringkoopwinkel.


STATIEGELDFLESSEN:

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Voortgang

Bestuur Nieuws afbeelding

18-3 Beste (ouders van) leden
Langzaam maar zeker gaan we steeds weer een stapje verder ‘open’, op naar het normaal. Vanaf vandaag mogen volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten weer sporten, óp sportaccommodaties. Dit kan uiterlijk in groepjes van vier personen en op 1,5 meter afstand van elkaar. 

Lees verder

Bericht van de Voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding

7-2 Beste (ouders van) leden
Dat het een bijzondere tijd is dat weten we nu allemaal wel. Ik ben blij dat onze jeugd nog gewoon door kunnen gaan met hun trainingen. Anderzijds hoor ik toch ook wel het gemis van ‘echte’ wedstrijden. Daar waar ik in mijn vorige bericht aangaf ervan uit te gaan dat we na de februari vakantie wel weer competitie zouden spelen lijkt dit toch

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update richting het einde van het jaar

Bestuur Nieuws afbeelding

7-12 Beste (ouders van) leden
Het jaar 2020 loopt op zijn einde en ik denk dat veel mensen blij zijn dat we dit jaar kunnen afsluiten en hopelijk een ‘normaler’ 2021 tegemoet zien.

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

5-11 Beste (ouders van) leden
De maatregelen die 3 november door de overheid zijn afgekondigd en gelden vanaf woensdag 4 november 22:00, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. Voor alle situaties geldt dat hockeyvereniging Mijdrecht zich conformeert aan de protocollen en richtlijnen welke zijn voorgeschreven door RIVM, NOC*NSF en de KNHB.

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10 Beste (ouders van) leden
De maatregelen die 13 oktober door de overheid zijn afgekondigd en gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. Voor alle situaties geldt dat hockeyvereniging Mijdrecht zich conformeert aan de protocollen en richtlijnen welke zijn voorgeschreven door RIVM, NOC*NSF en de KNHB.

Lees verder

Update Zaalhockey 2020 - 2021

Bestuur Nieuws afbeelding

8-10 Beste (ouders van) leden
Deze week hebben jullie een mail ontvangen met betrekking tot het al of niet meedoen aan de zaalcompetitie. Wij vonden het belangrijk om dit te doen omdat de ontwikkelingen rondom het corona virus, interne (wandelgang) geluiden en mededelingen van andere verenigingen jullie oorspronkelijke aanmelding wellicht in een ander daglicht doen stellen. Uiterlijk

Lees verder

Aangescherpte maatregelen HVM

Bestuur Nieuws afbeelding

29-9 Beste (ouders van) leden
De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. De regionale aanpak heeft nu plaats gemaakt voor landelijke maatregelen. Dat betekent dat deze maatregelen vanaf nu voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans gelden.

Lees verder

Update 24 sep 2020: Meldingsplicht bij activiteit met meer dan 50 personen

Bestuur

24-9 Veiligheidsregio Utrecht heeft de aangekondigde maatregelen van de overheid opgenomen in een noodverordening. Één van de nieuwe regels betreft een meldingsplicht voor activiteiten waarbij meer dan 50 personen aanwezig zijn. Een dergelijke melding moet bij de gemeente plaatsvinden.

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

23-9 Beste (ouders van) leden
Gisteravond hoorden we dat er een tweede COVID besmetting bij ons op de club is. Een speelster van MA2 is positief getest op COVID 19. Gelukkig gaat het om een milde vorm en was zij uit voorzorg al ruim een week niet aanwezig in de groep.

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update seizoenstart

Bestuur Nieuws afbeelding

26-8 BELANGRIJK NIEUWS!!!!
De recente ontwikkelingen rondom Corona zijn niet bemoedigend, het aantal besmettingen, zeker op Europees niveau neemt in rap tempo toe. Gisteren hebben we bestuursvergadering gehad en een aantal (impopulaire) beslissingen genomen voor de komende periode. Alles wat hieraan ten grondslag ligt zijn stijgende aantallen besmettingen en de te volgen richtlijnen

Lees verder

Shirts ruilen/inleveren einde seizoen

Bestuur

5-7 Beste leden,
Vrijdag 3 juli en 10 juli as is er de mogelijkheid om je huidige wedstrijdshirt in te leveren. Dit is bedoeld voor diegene die hun lidmaatschap hebben opgezegd of voor diegene die voor volgend seizoen een andere maat shirt nodig hebben.

Lees verder

ALV HVM 3 juli 2020

Bestuur Nieuws afbeelding

14-6 Agenda ALV
1. Opening door de voorzitter 2. Notulen vergadering (Juni 2019)  3. Ingekomen stukken 4. Terugblik seizoen 2019/2020  5. Financieel jaarverslag seizoen 2019/2020  6. Speerpunten seizoen 2020/2021 7. Begroting en vaststelling contributies seizoen 2020/2021  8. Rooster van aftreden bestuur / bestuur mutaties 9. Stemronde 10. Rondvraag 11.

Lees verder

Geselluge vrijdag & huldiging Kampioenen

Bestuur Nieuws afbeelding

6-3
Vrijdag 6 maartAanvang 18:00 uur

Lees verder

In memoriam: Thijs van der Meulen

Bestuur Nieuws afbeelding

16-9 Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat Thijs van der Meulen is overleden.
Thijs was ere-lid van HVM en dat was niet voor niets. Geruime tijd heeft hij een actieve rol gespeeld in het wel en wee van de club, oa als secretaris.

Ook na deze actieve periode is hij de club altijd nauw blijven volgen en heeft onze club altijd een warm hart toegedragen.

Lees verder

30 AUGUSTUS 2019 SHIRTS HALEN (16:00- 18:00)

Bestuur Nieuws afbeelding

10-7Beste leden,
Degene die hun oude shirt hebben ingeleverd omdat deze te klein was of degene die helemaal nog geen shirt hebben kunnen deze ophalen in het clubhuis op vrijdag 30 augustus tussen 16:00-18.00.

Voor zaterdag 31 augustus staan de eerste (oefen)wedstrijden alweer gepland, dus zorg dat je tijdig je nieuwe shirt hebt.

Lees verder

VAN DE VOORZITTER

Bestuur Nieuws afbeelding

10-7 Het seizoen 2018/2019 zit er op. De meesten blij dat de hockeystick even de kast in kan en de focus volledig op de zomervakantie met hopelijk veel zon, zee en strand.
Op de afgelopen ALV hebben we op passende wijze afscheid genomen van een aantal mensen, Wouter Pinckaers (vz TC), Erik Jan van Tol (Hoofdtrainer) & Christiaan van Neck (het geweten van de TC).


Lees verder

Vrijdag 28 juni laatste dag HVM-hockey-seizoen 2018-2019

Bestuur

24-6 Lieve leden van HVM,
Zoals jullie misschien al hebben gehoord en gelezen is vrijdag 28 juni de laatste dag van het hockey-seizoen 2018-2019. Dit dag willen wij het seizoen spetterend afsluiten.
Want het is:

Lees verder

WEDSTRIJDSHIRT RUILEN 28 juni (17:00u – 18:00u)

Bestuur Nieuws afbeelding

17-6 Niet iedereen heeft zijn wedstrijdshirt in kunnen leveren afgelopen vrijdag. Daarom organiseren we nog een 2e mogelijkheid, namelijk 28 juni (laatste trainingsdag) van 17:00u - 18.00.


Lees verder

VAN DE VOORZITTER

Bestuur

26-5De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld, met uitzondering van onze veteranen mannen; zij mogen nog even door. We hebben de laatste wedstrijddag op de club feestelijk afgesloten, met veel kampioenen. Maar liefst >35% van onze competitieteams zijn kampioen geworden. De jongste jeugd is hierbij buiten beschouwing gelaten omdat bij de Benjamins (F-jes) en Mini’s (E-tjes) geen standen

Lees verder

VAN DE VOORZITTER

Bestuur Nieuws afbeelding

11-2 Het nieuwe jaar is alweer in volle gang. Voordat er nog maar een balletje was geslagen is er in het clubhuis een nieuwjaarsborrel georganiseerd. Dit jaar is er voor gekozen om dit te combineren met een HVM Pubquiz. Dit bleek een succes te zijn. Met ongeveer 70 man konden met z’n allen toasten op het nieuwe jaar en werd er tot in de late uurtjes een voorschot genomen op een mooi en sportief

Lees verder

11 JANUARI 2019 – 18:30UUR PUBQUIZ + NIEUWJAARSBORREL

Bestuur Nieuws afbeelding

30-12 Wij luiden het nieuwe jaar in het onder genot van hapje en drankje.

Tevens zullen wij dan de eerste HVM PUBQUIZ organiseren.
 
Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc.


Lees verder

Van de voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding

5-12 Het jaar loopt alweer teneinde, het veld is ingeruild voor de zaal, tijd voor bezinning en vooruit kijken. Graag wil ik een aantal zaken onder de aandacht brengen.
 
NIEUWJAARSBORREL:

Lees verder

Zomaar een week van de voorzitter...

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10Tring tring (ik weet het, ik heb nog een ouderwets model) de telefoon gaat. Met de politie Mijdrecht, "Spreek ik met de voorzitter van HVM?........Er is aangifte van mishandeling gedaan tegen een van uw leden.


Lees verder

ALV HVM - donderdag 5 juli 2018

Bestuur Nieuws afbeelding

21-6Beste leden HVM,
De ALV op donderdag 5 juli as. aanvang 20:00 uur Clubhuis HVM! Notulen en financiële verslagen ter inzage op deze avond!  
Wederom een mooi seizoen en een gezamenlijk moment van overpeinzing.   Ik zie graag velen van u bij deze bijeenkomst,

Allerhartelijkst,
Marcel Bolsius

Lees verder

Nieuwe HVM Clubkleding!

Bestuur Nieuws afbeelding

11-4Na 4 jaar in dezelfde kleding rond te hebben gelopen gaan we komend seizoen in een nieuw fris/fruitig shirt de velden op!

Omdat deze shirts een andere, modernere pasvorm hebben dan ons huidig shirt zijn we genoodzaakt om iedereen opnieuw te laten passen.

Lees verder

UITNODIGING: 1 juli Let's Roll dag seizoen 2017-2018

Bestuur Nieuws afbeelding

29-6 Beste hockeyvrienden,
 
 
Na een mooi hockeyjaar zijn we alweer aan het einde van het seizoen gekomen.

Een seizoen waarin we weer veel hulp hebben gekregen van een fantastische groep vrijwilligers. Dankzij hun inzet beleven onze leden veel hockeyplezier en houden we onze vereniging draaiend.


Lees verder

Als het echt niet anders kan: Opzeggen lidmaatschap

Bestuur Nieuws afbeelding

1-4 Beste HVM-er,
 
Graag brengen wij de spelregels met betrekking tot het opzeggen van een lidmaatschap onder de aandacht:
 


Lees verder

Save the date - zaterdag 24 juni 2017 viering 40-jarig jubileum

Bestuur Nieuws afbeelding

5-3Omdat je verjaardag voor de datum vieren
"ongeluk” zou brengen,
vieren we op zaterdag 24 juni 2017
het 8e lustrum van HVM.Tevens luiden we hiermee het jubileumjaar in!

Lees verder

Contributie 2016/2017

Bestuur Nieuws afbeelding

30-8 Beste Leden,


Nu het nieuwe seizoen is gestart, er weer volop wordt getraind, is het voor de Contributieadministratie tijd om aan de slag te gaan met het innen van de contributie.


Over enkele dagen ontvangt u de eerste factuur en dit betekent dat rond 28 september aanstaande de eerste incasso plaatsvindt.Lees verder

Nadere informatie Let's Roll dag - 2 juli

Bestuur Nieuws afbeelding

22-6 Beste HVM-er,
 
Op zaterdag 2 juli staat de Let's Roll dag gepland. Hierover heb je eerder al een mail ontvangen. Teams in de nieuwe samenstelling voor komend seizoen komen dan bijeen. Ouder(s) en speler / speelster worden beiden verwacht op de volgende tijden:
 
10.00 – 11.00 uur Jeugd F & E teams (6-tallen en 8-tallen)

Lees verder

Save the date: vrijwilligersavond op 30 januari 2016

Bestuur Nieuws afbeelding

11-11 Beste vrijwilliger,
 
Op zaterdag 30 januari 2016 vanaf 20.00 uur organiseren wij vanuit het bestuur een gezellige en informatieve vrijwilligersavond in het HVM clubhuis.
 

Lees verder

Bijeenkomst ter nagedachtenis aan Frank Zwager

Bestuur Nieuws afbeelding

24-10Beste HVM-er, Zoals velen van jullie zullen weten, is Frank Zwager afgelopen donderdag overleden. Aankomende woensdag is er een afscheid voor Frank, waarvoor een beperkt aantal HVM-ers is uitgenodigd op uitdrukkelijk verzoek van Frank zelf.  Omdat wij bemerken dat velen van ons afscheid willen nemen van Frank, organiseren wij ons eigen afscheid bij HVM aanstaande dinsdag tussen 19.00 en

Lees verder

Contributie

Bestuur Nieuws afbeelding

7-9 Beste Leden,
 
Nu het nieuwe seizoen is gestart, er alweer volop wordt getraind en de nieuwe bar (bijna) klaar is, is het voor de Penningmeester en de Contributieadministratie tijd om aan de slag te gaan met het innen van de contributie en dit betekent dat u rond 28 september aanstaande de eerste incasso kunt verwachten.

Lees verder

HVM tegen ongewenst gedrag

Bestuur

7-7 Beste leden,
Naar aanleiding van diverse incidenten binnen hockeyverenigingen in de laatste jaren, heeft de KNHB het initiatief ondernomen om hockeyverenigingen te stimuleren om beleid op te stellen tegen ongewenste omgangsvormen. HVM ondersteunt dit initiatief ten zeerste en heeft daarom dit beleid ontwikkeld. De doelstelling hiervan is om alle leden van HVM bewust te maken van

Lees verder

Zeer succesvolle Let's Roll dag

Bestuur Nieuws afbeelding

28-6 Beste HVM-ers,   Na een zeer succesvolle Let's Roll dag hebben we de balans opgemaakt. We hebben een prachtig resultaat behaald! Dank voor jullie komst en voor het grote aantal aanmeldingen.   Resultaat: Nagenoeg alle teamrollen van de F tot en met de A-lijn zijn ingevuld; Er hebben zich 33 mensen aangemeld voor een rol in een commissie; Er hebben zich 41

Lees verder

Wie heeft er interesse in een bestuursfunctie bij HVM?

Bestuur Nieuws afbeelding

2-6 Aan het eind van dit seizoen loopt de termijn van enkele bestuursleden af. Om de opvolging soepel te laten verlopen gaan we nu al op zoek naar nieuwe kandidaten.
Wie heeft er interesse in een bestuursfunctie bij HVM? Voor meer informatie of aanmelding als kandidaat kun je terecht bij ons secretariaat ([email protected]) of Dennis de Jong (Vice-voorzitter): 06-20708469.


Lees verder

Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2015-2016

Bestuur Nieuws afbeelding

21-5 Beste HVM-leden, Wij zijn verheugd jullie mee te kunnen delen dat wij per volgend seizoen Erik-Jan van Tol mogen verwelkomen als hoofdtrainer van HVM. Erik-Jan is geen onbekende van HVM. Hij heeft zich al jaren lang op allerlei manieren bewezen binnen onze vereniging en heeft sinds het vertrek van de vorige hoofdtrainer onder meer de begeleiding van de jongste jeugdtrainingen voor zijn

Lees verder

Als het echt niet anders kan... Opzeggen lidmaatschap

Bestuur Nieuws afbeelding

21-4 Beste HVM-er,


Graag brengen wij de spelregels met betrekking tot het opzeggen van een lidmaatschap onder de aandacht:Lees verder

Scoreborden gereed voor 2e seizoenshelft!

Bestuur Nieuws afbeelding

13-2Afgelopen weken is er hard gewerkt om de scoreborden en bekabeling weer te herstellen na de aanlegwerkzaamheden voor veld 1.

Afgelopen vrijdag zijn de kabels weer aangesloten en zijn de borden getest!

Niek de Kloet
Bestuurslid Algemene Zaken.
Lees verder

Veld 1 nog niet vrijgegeven voor gebruik!

Bestuur

18-9 Veld 1 is helaas nog niet vrijgegeven om te gebruiken. Belangrijke onderdelen van het hek ontbreken nog, daarnaast moet ook de keuring nog plaatsvinden. Ondanks intensief overleg en voorstellen van alternatieve mogelijkheden voor de ontbrekende delen, mogen we het veld nog niet op.
 

Lees verder

Aankondiging extra ALV woensdag 8 oktober

Bestuur Nieuws afbeelding

9-9Beste leden,

Het bestuur wil je graag uitnodigen voor een extra ALV op woensdag 8 oktober om 20:00.

De agenda voor deze vergadering is als volgt: Aangepaste begroting 2014-2015 Goedkeuring kascommissie cijfers seizoen 2013-2014 Benoeming bestuurslid TC; voorgestelde kandidaat is Jiska Pleunes

Lees verder

Wees alert op je spullen!

Bestuur Nieuws afbeelding

2-9Gisteren zijn voor de 2e keer binnen 1 week spullen gestolen op het terrein van HVM.

Gisteren een fiets, vrijdag spullen uit scooters, en is er schade toegebracht aan scooters. Ik wil iedereen ervoor waarschuwen om extra alert te zijn op je spullen. Zet je fiets altijd op slot, laat geen waarde volle spullen (in je scooter) achter. Doe de hekken altijd dicht.

Lees verder

Uitlevering nieuwe HVM clubkleding

Bestuur Nieuws afbeelding

19-8 Beste HVM-ers,   Op dit moment is onze leverancier druk bezig om het nieuwe HVM clubtenue te produceren. De verwachting is dat de kleding met twee weken beschikbaar komt, dus voor aanvang van de competitie. Eind van deze week krijgen wij de definitieve planning en zullen wij jullie hierover informeren.   Er worden weer een aantal dagen gepland dat alle leden de kleding op de

Lees verder

Geniet van het oude veld 1 nu het nog kan! Maandag start de aanleg van het nieuwe waterveld.

Bestuur

15-8 De laatste weken is er door de gemeente, samen met ons hard gewerkt om de renovatie van ons eerste veld zo snel mogelijk te starten, nadat de rechtbank een positieve uitspraak had gedaan. Aanstaande maandag start de firma CSC met het verwijderen van het oude veld en hekwerk. Namens de gemeente zorgt BAS voor de aansturing van de werkzaamheden die uiterlijk 19 september gereed moeten zijn.

Lees verder

Vacature Aanwijzer scheidsrechters vervuld!

Bestuur Nieuws afbeelding

29-6We zijn blij aan te kunnen kondigen dat Wendy Olij-Sawat heeft aangegeven de functie van aanwijzer scheidsrechters over te nemen. Ron Boersma zal haar uiteraard inwerken.

Dank voor je aanmelding; we zijn ervan overtuigd dat het weer perfect zal worden geregeld!

Het bestuur.

Lees verder

Vertraging in vervanging veld 1

Bestuur Nieuws afbeelding

28-6 Helaas is er vertraging ontstaan in de aanbesteding van de aanleg van de renovatie van ons veld 1.

Volgens 1 van de betrokken leveranciers zijn er fouten gemaakt in de aanbestedingsprocedure die namens de gemeente heeft plaatsgevonden.

Lees verder

Vacature Organisator Open dag vervuld!

Bestuur

26-6We zijn blij aan te kunnen kondigen dat Flora Leijenhorst en Miranda van der Hoorn - Witte hebben aangeboden om de organisatie van de open dag op zich te nemen.

Dank voor jullie aanmenlding; we zijn ervan overtuigd dat het weer perfect zal worden geregeld!

Het bestuur.


Lees verder

Aankondiging Algemene LedenVergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

10-6Het bestuur wil alle leden van harte uitnodigen op de Algemene LedenVergadering van HVM op woensdag 25 juni in het clubhuis.

Als bijlage hier vind je de notulen van de laatste vergadering dd. 25 juni 2013, de agenda is als volgt:
1: Terugblik commissies seizoen ‘13/’14
2: Update Veld 1
3: Bar / Kassa / Cashless betalen

Lees verder

In memoriam

Bestuur Nieuws afbeelding

7-6Eergisteren hebben wij het bericht ontvangen dat de vader van Casper en Olaf Slot door de vreselijke ziekte A.L.S. heel onverwachts is overleden. Twee weken geleden was Paul nog aanwezig op HVM bij de laatste wedstrijd van Heren 1, en afgelopen zondag heeft hij ook Olaf nog zien spelen. Dat is een mooie gedachte.

Lees verder

Nieuw clubshirt volgend seizoen

Bestuur Nieuws afbeelding

7-6 Met ingang van seizoen 2014-2015 willen wij een verandering gaan aanbrengen in ons kleding(sponsor)beleid.
 

Lees verder

Vrijwilligersavond 10 juni

Bestuur Nieuws afbeelding

29-5 Beste vrijwilliger,
 
Als dank voor jouw inzet afgelopen seizoen nodigen wij je uit voor een gezellige borrel op dinsdag 10 juni in het clubhuis. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we de WK wedstrijd Nieuw-Zeeland – Nederland (Mannen). Tevens wordt de trofee voor Vrijwilliger van het jaar uitgereikt.
 
Programma:

Lees verder

Deze zomer waterveld bij HVM!

Bestuur Nieuws afbeelding

16-5Het is eindelijk zeker deze zomer het eerste veld van HVM gerenoveerd gaat worden, en wordt vervangen door een waterveld. Na een lange onzekere periode, waarin intensief met de gemeente en de politieke partijen is samengewerkt om dit mogelijk te maken, kan HVM eindelijk echt aan de gang.

Lees verder

Gezocht - nieuwe en oude leden!

Bestuur Nieuws afbeelding

12-5 Bij onze supergezellige hockeyvereniging van ruim 600 leden in Mijdrecht zijn we op zoek naar aanvulling voor ons super-enthousiaste Jong Dames 1 team. Ben jij tussen de 16 en 24 jaar en heb jij in het verleden gehockeyd of wil jij het eens proberen, dan ben je van harte welkom.


Lees verder

Stand van zaken vervanging veld 1

Bestuur Nieuws afbeelding

8-5Achter de schermen is de afgelopen maanden door HVM, samen met de gemeente, druk gewerkt aan de voorbereiding van de renovatie van veld 1 deze zomer. Op dit moment worden de aanbiedingen van verschillende leveranciers beoordeeld. In de raadsvergadering van 23 april j.l. is het budget besproken dat de gemeente beschikbaar moet stellen, HVM heeft samen met de wethouder het voorstel gedaan om

Lees verder

Interview met onze voorzitter in Hockey.nl

Bestuur Nieuws afbeelding

2-5In de rubriek ‘Dit is mijn club’ belt Hockey.nl wekelijks met een bestuurslid  van een vereniging ergens in het land. Voor de dertiende editie spraken ze met onze voorzitter Aletta Snijders: "De club ziet uit naar de komst van een nieuw veld".

Je vindt het artikel op de volgende link:


Lees verder

Lidmaatschschap opzeggen? vóór 30 april!

Bestuur

18-4 We zien iedereen liever blijven natuurlijk, maar mocht je toch op willen zeggen houd dan rekening met de volgende spelregels:
 Het lidmaatschap kan alléén schriftelijk worden opgezegd voor 30 april van elk jaar via het formulier op de site (log in op de website, menu 'Emma' > 'Opzeggen') of door een brief te sturen naar:
Ledenadministratie HVM

Lees verder

Nieuwe hoofdtrainer

Bestuur Nieuws afbeelding

14-4 Beste Leden,
Vorige week hebben we het vertrek van Chris Ruijs aangekondigd. Deze week maken we vol verwachting bekend dat vanaf volgend seizoen Paul Postema onze hoofdtrainer zal zijn. In deze rol volgt Paul Chris op als spil in onze fantastische groep trainers en coaches. Overigens is Paul al vanaf februari dit jaar actief met Dames 1 en ondersteund onder andere

Lees verder

Vertrek Hoofdtrainer Chris Ruijs

Bestuur Nieuws afbeelding

10-4 Beste leden,   Na 4 jaar hoofdcoach te zijn geweest heeft Chris Ruijs aangegeven dat hij zich, na dit seizoen, op andere hockey gerelateerde zaken wil richten. Wij begrijpen en respecteren zijn keus om minder op het veld te staan.   Bij deze willen wij alvast Chris enorm bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan de sportieve ontwikkeling die we als club hebben meegemaakt. Chris

Lees verder

Verbouwing bar

Bestuur Nieuws afbeelding

26-3 De inrichting van het clubhuis moet de sfeer uitstralen die bij onze club hoort. Warm, gezellig, gemoedelijk, maar ook prestatiegericht. Het clubhuis is al verbouwd maar de bar kan nog wel een opknapbeurt gebruiken.

Een aantal leden en het bestuur hebben al wat ideeen hiervoor, maar we willen graag gebruik maken van alle mogelijke kennis binnen HVM.

Lees verder

Dames 2-zaal gepromoveerd naar de Reserve Top-klasse!

Bestuur Nieuws afbeelding

16-2 Wij zijn H, Wij zijn V, Wij zijn M; Wij zijn HVM DAMES2 !!!
Briljant Dames 2!!
Vandaag zijn onze dames gepromoveerd naar de Reserve Top-klasse. Omdat onze dames afgelopen zaalhockey seizoen een enorme reputatie hebben opgebouwd durfden de dames van Hurley niet tegen onze super-meiden te spelen. Ook de dames van VVV durfden niet meer. M.a.w. onze dames hebben het

Lees verder

Twitter: soms gaat het te snel

Bestuur Nieuws afbeelding

6-12 Op Twitter is veel onrust ontstaan n.a.v. een bericht van de politie over ons AB feest. Ik heb daarom overleg gehad met de politiechef en Erik van MZ beveiliging. Zie hieronder het persbericht dat n.a.v. het gesprek namens ons alle drie wordt verspreid.

Daarmee sluiten we dit incident af.
 
Aletta Snijders,
Voorzitter HVM

Lees verder

Update vervanging Veld 1

Bestuur Nieuws afbeelding

4-10 In de zomer van 2014 staat de renovatie van veld 1 gepland.
In september zijn de belangrijkste afspraken met de gemeente hierover gemaakt.
Lees verder

Uitbreiding bestuur met post Technische Zaken

Bestuur Nieuws afbeelding

1-10Onlangs heeft het bestuur, de hoofdtrainer en een afvaardiging van de TC een strategische sessie gehad met de KNHB. Deze sessie is richtinggevend voor een meerjarenplan waaraan het bestuur de komende tijd gaat werken. Vooruitlopend op dit plan heeft het bestuur het besluit genomen om het bestuur uit te breiden met een extra zetel, namelijk die van Technische Zaken. Op deze manier wil het bestuur

Lees verder

Vrijwilliger van het jaar

Bestuur Nieuws afbeelding

28-9 Afgelopen donderdag heeft Ron Boersma uit handen van onze voorzitter de 'Doorgeefstick' gekregen als vrijwilliger van het jaar 2013.

Ron is vanaf het begin betrokken geweest bij de Arbitrage commissie, is onze onvermoeibare aanwijzer van de scheidsrechters, en heeft daarnaast ook nog de sponsor jasjes en headsets voor onze scheidsrechters geregeld.


Lees verder

Vervanging veld 1

Bestuur Nieuws afbeelding

13-9 Beste leden, ouders en supporters
Zoals jullie weten zijn we samen met de gemeente bezig om veld 1 te laten vervangen. Dit is helaas een moeizaam, langdurig maar vooral een kostbare operatie. Alle partijen zijn er ondanks dat van overtuigd dat het niet lang meer mag duren.
 

Lees verder

Bestuurswisseling

Bestuur Nieuws afbeelding

29-8Onze vice voorzitter Paul Verheul heeft helaas zijn taken neergelegd.

Gelukkig hebben we al een opvolger gevonden in de persoon van Dennis de Jong. Paul zal zijn taken aan hem overdragen en Dennis zal voorlopig als vice voorzitter a.i. in het bestuur plaatsnemen.

Lees verder

Inleveren sleutels HVM clubhuis en terrein

Bestuur Nieuws afbeelding

5-7 In de zomer staat de invoering van een nieuw sleutelplan gepland, in combinatie met het activeren van de beveiliging voor ons clubhuis.
Daarom het verzoek aan iedereen die in het bezit is van sleutels van het terrein en clubgebouw deze in te leveren bij Niek de Kloet, Gouden Reaal 2 te Mijdrecht.
 

Lees verder

Gebruik clubhuis, materiaal en terrein

Bestuur Nieuws afbeelding

18-3Beste leden,
We zien de laatste tijd dat er niet echt zorgvuldig met de spullen op HVM wordt omgegaan (zie foto).

Lees verder

afgelast *** afgelast *** afgelast

Bestuur Nieuws afbeelding

6-12Gezien de huidige weersomstandigheden en verwachting zijn de velden van HVM voorlopig AFGEKEURD en zijn er geen veldtrainingen. Zaaltraining gaat gewoon door volgens de planning in het laatste clubblad. 

Lees verder

Speciale nieuwsbrief t.b.v. ALV van 30 juni

Bestuur

19-6Op 30 juni aanstaande vindt de jaarlijkse ALV plaats. Een officiële uitnodiging volgt nog, maar bijgaand vindt u alvast een speciale nieuwsbrief waarin een aantal grote en kleinere ontwikkelingen is beschreven. Zo is er goed nieuws omtrent de heren senioren, is er een nieuwe opleidingsstructuur voor trainers, zijn er plannen voor een oefenveldje en... ligt er een voorstel voor verbouwing van het

Lees verder

Scheidsrechters en LISA

Bestuur

23-9Van het bestuur Wat een heerlijk weekend: twee zonnige dagen met volle velden bij HVM! Het was een tijd geleden dat het ook op zondag een drukte van belang was. Lekker gehockeyed, prima uitslagen, hete bitterballen en pas laat naar huis…

Lees verder

Van de voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding

17-9 Lieve leden,
De vakantie is achter de rug (hoewel sommigen misschien alweer toe zijn aan….) en het nieuwe seizoen is gestart. Afgelopen weekend waren de eerste competitiewedstrijden met wisselend succes.


Lees verder

Hockey kleding tijdens de wedstrijden

Bestuur

16-7 Als je lid bent en wordt van een vereniging betekent dat je je ook houdt aan de kleding voorschriften van deze vereniging.


Lees verder

Geniet van het oude veld 1 nu het nog kan! Maandag start de aanleg van het nieuwe waterveld.

Bestuur

15-8 De laatste weken is er door de gemeente samen met ons hard gewerkt om de renovatie van ons eerste veld zo snel mogelijk te starten, nadat de rechtbank een positieve uitspraak heeft gedaan. Aanstaande maandag start de firma CSC met het verwijderen van het oude veld en hekwerk. Namens de gemeente zorgt BAS voor de aansturing van de werkzaamheden die uiterlijk 19 september gereed moeten zijn.

Lees verder

DRINGENDE OPROEP voor WEDSTRIJD SECRETARIS JONGSTE JEUGD

Bestuur Nieuws afbeelding

29-6Functieomschrijving: De wedstrijdsecretaris van de jongste jeugd is de contactpersoon voor de bond en andere wedstrijdsecretarissen voor jongste jeugd wedstrijden en G-hockey.

Hij/zij deelt de thuiswedstrijden in op de HVM velden voor de verschillende competities.
Tijdsbeslag:
Dagelijks even de mail checken en daarop reageren of doorzetten.

Lees verder

Deze zomer aanleg waterveld bij HVM!

Bestuur Nieuws afbeelding

16-5 Het is zeker, deze zomer zal ons eerste veld gerenoveerd worden. Gisteravond heeft de nieuwe gemeenteraad besloten om het mogelijk te maken ons zandveld te vervangen door een waterveld.
Na een lange onzekere periode, waarin intensief met de gemeente en de politieke partijen is samengewerkt om dit mogelijk te maken, kunnen we eindelijk echt aan de gang.
 

Lees verder

Extra Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

13-3 In verband met het aftreden van onze secretaris en penningmeester en om eenieder op de hoogte te brengen van de mogelijke gevolgen van het gemeentelijk accommodatiebeleid is er een extra ledenvergadering ingelast.

Datum: dinsdag 2 april 2013 in het clubhuis.
Aanvang 20.00 uur.

De officiële uitnodiging volgt z.s.m.

Thijs van der Meulen,

Lees verder

BITJES HAPPEN Mijdrecht - 6 oktober

Bestuur Nieuws afbeelding

23-9 Hapdag: Op zaterdag 6 oktober van 9.30-13.30 uur aanstaande organiseert SPTL een hapdag op de hockeyclub. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen.

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven.
Ga naar

Lees verder

Heren 1 gaat voor kampioenschap samen met Nouschka Capel

Bestuur

14-9 Nouschka Capel  is (weer) gestart als trainer - coach van Heren 1. De lat ligt hoog, want met de aanvullingen van buitenaf en het goede basisteam wat er al stond zal de samenwerking met Nouschka een enorme impuls geven aan het herenhockey bij HVM. Daarnaast zal Nouschka zal zich ook uitdrukkelijk gaan bezighouden met de talenten-training!


Lees verder

HVM neemt LISA-Team in gebruik!!

Bestuur Nieuws afbeelding

1-9
HVM neemt LISA-team in gebruik!
Het zal voor iedereen even wennen zijn; waar staat alles en hoe het werkt. En dat kost vast even tijd. Maar LISA-team biedt veel mogelijkheden en is mits goed gebruikt een verlichting van de administratieve lasten voor het Bestuur en TC. Zo kun je in

Lees verder

Nieuwe voorzitter TC

Bestuur Nieuws afbeelding

14-4In goed overleg met het Bestuur heeft Jan Prins zijn taken als voorzitter van de Technische Commissie met ingang van 1 maart overgedragen aan Jan Vesseur.


Lees verder

SPONSOR AVOND GAAT NIET DOOR!!

Bestuur Nieuws afbeelding

21-3 Helaas helaas. De spreker van vanavond heeft zich zojuist ziek gemeld. Zijn vervanger zit in het buitenland, dus de sponsoravond die vanavond was gepland gaat niet door! We plannen zo spoedig mogelijk een nieuwe avond in. Houd de website in de gaten!Lees verder

BITJES HAPPEN op 26 maart 2011

Bestuur Nieuws afbeelding

20-3 Geachte ouders en sporters, S.P.T.L. (Stichting Preventie Tand Letsel) en Hockey Vereniging Mijdrecht organiseren een hapdag voor alle leden. Op de hapdag  kunt u een tandarts gebitsbeschermer aan laten meten tegen gereduceerd tarief.
Voor meer informatie, zie bijlage.


Lees verder

Afgelasting voor zaterdag 29 januari!!

Bestuur Nieuws afbeelding

28-1 ALLE wedstrijden voor de E en de F jeugd zijn voor zaterdag 29 januari door de KNHB in ons district afgelast!
Inhaalwedstrijd Mijdrecht MC5 - Zandvoort MC2 gaat NIET door, afmelding door tegenstander    

Lees verder

WINTERSTOP - WINTERSTOP - WINTERSTOP

Bestuur

6-12 Trainingen in de december maand!
Wegens de vakantie en de vele verplichtingen op school zijn er geen trainingen op onderstaande dagen.
Voor de Benjamins, E & F Jeugd is er geen training van 
13 december 2010 t/m 3 januari 2011.
Voor de D,C, B, A en senioren elftallen is er geen training van 

Lees verder

OPROEP VOOR BETALING VIA AUTOMATISCH INCASSO

Bestuur Nieuws afbeelding

30-9De contributie-nota's worden komende week verstuurd. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot automatisch incasso dient u dit vóór 4 oktober a.s. door te geven aan de ledenadministratie ([email protected]) onder vermelding van uw naam en bank- of gironummer.


Lees verder

Nog een paar sticks te koop!!

Bestuur Nieuws afbeelding

23-9Vorig seizoen heeft het bestuur sticks gekocht en daarvan hebben we er nog enkele over. Voor de uiterst schappelijke prijs van € 60,00 (gaat onze clubkas in!!) koop je een gloednieuwe Princess T-14 (winkelwaarde €129,00). Wil je er een of meerdere kopen, dan kun je Mick ([email protected]) of Peter ([email protected]) een mailtje sturen.


Lees verder

Clubkleding ruildag 8 september

Bestuur Nieuws afbeelding

26-8 Beste hockey-vriend(inn)en,
De vakantie is weer achter de rug en we staan aan de vooravond van hopelijk weer een gezellig en sportief seizoen.
Ons nieuwe wedstrijdtenue is binnen.Lees verder

Aankondiging Algemene LedenVergadering

Bestuur

10-6 Het bestuur wil alle leden van harte uitnodigen op de Algemene LedenVergadering van HVM op dinsdag 25 juni in het clubhuis.

Als bijlage hier vind je de notulen van de laatste vergadering dd. 2 april 2013, de agenda volgt.

Het bestuur hoopt van harte je te treffen op dinsdag 25 juni om 20:00 uur in het clubhuis.

Met sportieve groet,

Lees verder

Opzeggen? Dat doe je voor 1 mei!

Bestuur Nieuws afbeelding

23-4 We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar als je toch echt met een goede reden je lidmaatschap wil beëindigen, dan moet je dat voor 1 mei doen:
Log in op de website, en onder het menu 'Emma' ga je naar de pagina 'Opzeggen'. Lees verder

KISS & RIDE - DOE HET VEILIG!

Bestuur Nieuws afbeelding

6-3Lekker, het wordt lente en we beginnen aan de tweede helft van de competitie. Vandaag bracht ik mijn kind naar de training, op de fiets. Dat kan ook gemakkelijk omdat wij heel dichtbij wonen. Er zijn ook ouders die hun kind(eren) met de auto brengen, dat op zich is geen probleem. Hetgeen jammer is, dat een aantal van deze ouders de kinderen precies voor het hek willen afzetten. Dus met de auto

Lees verder

Goede prestaties in zaalcompetitie

Bestuur Nieuws afbeelding

14-2 Nu het zaalseizoen is afgelopen wil ik alle kampioenen feliciteren met hun geweldige prestatie:   JA1, JB1, MC1, M8D1 (met 77 doelpunten voor en alle wedstrijden gewonnen!) en D2 (die daarmee promoveren naar de reserve overgangsklasse).  Maar ook de J8D1 zijn toch wel een beetje kampioen geworden, als 1e in de poule en maar net de finale wedstrijd verloren. En ook H1 heeft prima

Lees verder

In memoriam

Bestuur Nieuws afbeelding

1-1In memoriam Willem Post
Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht dat Willem Post, man van Peta en vader van Rene, Frank, Leonie en Maarten op 2e kerstdag op 74 jarige leeftijd is overleden.

Lees verder

Dringende oproep: Nieuwe penningmeester gezocht

Bestuur Nieuws afbeelding

24-12 Helaas moet de huidige penningmeester stoppen met haar functie voor de club. Een flink deel van de werkzaamheden, de contributieadministratie, is inmiddels overgenomen door Roel Bakker, te bereiken op [email protected] Hieronder vindt u een overzicht van de taken van de penningmeester.   1.      Verantwoordelijk voor financiële administratie

Lees verder

Veld activiteiten afgelast

Bestuur Nieuws afbeelding

6-12In verband met sneeuw op het veld zijn alle VELDactiviteiten bij HVM tot nader orde afgelast. Alle ZAALactivitieten gaan gewoon door! (met dank aan Chris Ruijs voor de foto)

Lees verder

Respect: Hockeywedstrijden komend weekend

Bestuur Nieuws afbeelding

6-12 Het tragische overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen afgelopen weekeinde heeft ons allen enorm getroffen. De sportwereld is diep geraakt en het doet ons beseffen welke rol wij als sporters, bestuurders en vrijwilligers spelen. Sportiviteit en Respect staat ook voor onze hockeysport bovenaan en deze wensen wij juist in deze tijden nadrukkelijk uit te dragen. Wij steunen het

Lees verder

OPROEP OPROEP

Bestuur Nieuws afbeelding

1-12 Het nieuwe bestuur is enthousiast aan de voor ons liggende taken begonnen maar is nog wel op zoek naar een SECRETARIS. Als secretaris maak je deel uit van het bestuur, ben je dus ook bij alle bestuursvergaderingen aanwezig. De vaste taken zijn:   1.       Bestuursvergaderingen plannen (1x per maand), voorbereiden en agenda samenstellen 2.       Notuleren

Lees verder

Wie-o-wie?

Bestuur

15-11 14 november 2012   Hedenavond rond half zeven is mijn auto een grijze BMW terwijl ik mijn dochter ophaalde van het hockeyveld aangereden door een grote zwarte Volvo met kenteken 05-KPJ-8. De dader heeft verder niet gewacht en is weggereden! Tot mijn grote geluk was er echter iemand (helaas heb ik haar naam niet genoteerd, maar het betrof een blonde vrouw van rond de veertig die ook haar

Lees verder

Storing verlichting veld 1

Bestuur

13-11 De verlichting van veld 1 brandt deels niet. Helaas kunnen we dit probleem niet zelf verhelpen. We proberen morgen (woensdag 12 nov) een monteur te laten komen om de storing te verhelpen.   Niek de Kloet

Lees verder

Gevonden

Bestuur Nieuws afbeelding

8-11 Gevonden afgelopen zaterdagochtend vroeg: leeg krat bier,
statiegeld op te halen bij de voorzitter

Lees verder

Sportiefste team van het land

Bestuur Nieuws afbeelding

8-11 Sportiviteit & Respect kent geen begin en geen eind, vandaar dat de KNHB al meer dan tien jaar campagne voert. Vorig jaar zijn we gestart met de prijsactie ‘Het sportiefste team van het land’. Deze actie is gericht op de doelgroep jeugdteams en hun coaches. En dat is nodig, want helaas vallen er bij jeugdwedstrijden nog veel gele en rode kaarten.

Lees verder

HVM jeugd timmert aan de weg

Bestuur Nieuws afbeelding

5-11 Veel jeugdteams van Hockey Vereniging Mijdrecht zijn na de voorcompetitie gepromoveerd. Het nieuwe beleid van de club, dat onder het vorige bestuur is ingezet, begint zijn vruchten af te werpen.
Maar liefst 7 teams promoveerden. Van de 35 jeugdteams spelen er nu 16 in de eerste klasse, en 4 in de subtop, een record voor HVM.


Lees verder

Bitjes afhalen

Bestuur Nieuws afbeelding

29-10 Naar verwachting zijn de op 6 oktober bestelde bitjes, deze week gereed. Vanaf zaterdag kunnen deze bij de bar afgehaald worden.

Lees verder

Opruimen clubhuis, velden en afsluiten hek

Bestuur Nieuws afbeelding

29-10 Helaas blijkt dat wel eens vergeten wordt spullen, die gebruikt worden in het clubhuis of op het veld, na gebruik op te ruimen op de plek waar ze vandaan kwamen. Gelukkig zijn er vaak nog wel andere leden die het opruimen voor hun rekening nemen. Ook is een paar maal geconstateerd dat het hek ’s ochtends nog open staat, na een avondtraining. Mogelijk als gevolg hiervan zijn de rode buizen die

Lees verder

OPROEP

Bestuur Nieuws afbeelding

23-10 Er is weer een opruimactie gehouden in het clubhuis. Welke ouder met aanhanger is genegen om een keertje naar de vuilstort te rijden om het afval af te voeren (hout, dozen, etc.). Een kleine moeite, maar de club is er weer erg mee geholpen. Het gaat om 1 maximaal 2 ritjes, geen zware spullen!!
Graag contact opnemen met Renee Koopman ([email protected])

Lees verder

Spelverbod opgelegd

Bestuur Nieuws afbeelding

9-10 Deze week heeft de Arbitragecommissie (AC) een spelverbod opgelegd aan een lid van de hockeyclub omdat deze tot twee maal toe niet is komen opdagen voor het fluiten van een wedstrijd. Dit is bijzonder jammer want door niet te komen opdagen worden drie teams gedupeerd: de twee teams die zonder scheidsrechter stonden en het team van de betreffende speler die nu een belangrijke wedstrijd

Lees verder

FYSIO ONDERSTEUNING voor HVM

Bestuur Nieuws afbeelding

2-10 FYSIO ONDERSTEUNING voor HVM     HVM en het Medisch Traings Centrum gaan intensief samenwerken. Peter Egbers is verbonden als fysiotherapeut aan het MTC. Zijn jarenlange ervaring met sportblessures en de behandeling hiervan zal voor veel HVMers een welkome hulp zijn bij ongemakkelijke sportblessures. Om deze positieve impuls vorm te geven wordt gestart met een Fysio

Lees verder

Ombouw elektrische installatie clubhuis

Bestuur Nieuws afbeelding

25-9 Deze week wordt de elektrische installatie van het clubhuis omgebouwd. Als alles volgens planning verloopt is de 1e fase van de ombouw vrijdag gereed. Daarna kunnen we de keuken en de veldverlichting weer tegelijk gebruiken. Tijdens de ombouw is er overdag geen, en ’s avonds mogelijk minder elektriciteit beschikbaar. De (zware) keuken-apparatuur (frituur, bakplaat, tosti) etc. kan derhalve

Lees verder

Bar open woensdag en vrijdag middag

Bestuur Nieuws afbeelding

8-9  
Deze week zijn de trainingen alweer volledig begonnen. Dat betekent dat de velden iedere middag en avond gevuld zijn. De jongste jeugd traint als vanouds op de vrijdag, maar ook in steeds grotere aantallen op de woensdag middag. Om alle begeleidende ouders niet in de kou te laten staan wordt de bar voor hen tijdens de training geopend tussen 16.30 en 18.30 uur.

Lees verder

Open dag HVM een groot succes!

Bestuur Nieuws afbeelding

3-9 Zaterdag 1 september vond de jaarlijkse opendag van Hockey Vereniging Mijdrecht plaats (HVM). In de stralende zon hebben circa 50 kinderen van verschillende leeftijden enthousiast mee gedaan aan allerlei oefentrainingen op het veld. 

Lees verder

HEEFT U EEN NIEUWE STICK, EN UW OUDE STICK IS EIGENLIJK NOG BEST GOED?

Bestuur Nieuws afbeelding

2-9 Beste HVM’ers   Elk jaar hebben we weer nieuwe startende leden (jong en oud) die in het begin tijdelijk een "HVM leen” stick gebruiken tijdens de trainingen voordat ze een eigen mooie nieuwe stick kopen. Maar langzamerhand is onze "leen-stick voorraad” door het vele gebruik versleten en hebben we dringend nieuwe voorraad nodig.    Daarom onze vraag: heeft u thuis nog goede

Lees verder

Seizoen 2012-2013

Bestuur

31-8 Beste spelers, speelsters, coaches, trainers en ouders

Het seizoen 2012-2013 gaat beginnen. Er is al veel werk verzet en we kunnen aan de slag. HVM staat er goed bij en we zijn enthousiast over komend seizoen.

Hier volgen een aantal algemene opmerkingen.

Lees verder

Wanted - vrijwilligers vacatures

Bestuur Nieuws afbeelding

3-8 Voor het komende seizoen zoeken we vrijwilligers voor de volgende functies binnen HVM,
Als HVM vrijwilliger werk je mee aan het goed functioneren van de club.

* Ledenadministratie (nieuw)
* Planner Arbitrage
* TC-lid meisjes E/F
* 2 x barcaptains
* 1 x Barcommissie (indeling vrijdag en zondag)
* 2x Vrijwilligerscommissie


Lees verder

Vind jij het leuk om wat voor de club te doen?

Bestuur Nieuws afbeelding

2-8 Beste ouders/ verzorgers en jeugd (30+)
We zijn nu nog aan het genieten van de welverdiende vakantie, maar inmiddels wordt er al weer hard nagedacht over het komende hockeyseizoen. Een van de onderwerpen die hoog op de agenda staat is het organiseren van de scheidsrechters. Vanaf het komende seizoen willen wij extra aandacht gaan besteden aan de opleiding en begeleiding van onze

Lees verder

Voorstellen nieuwe bestuur

Bestuur

1-8 Hallo Allemaal,

Het is bijna zover, de zomervakantie gaat beginnen. Dat betekent een flink aantal weken geen hockey, training etc. Maar ook een aantal weken geen hockey gezelligheid op de zaterdag en zondagen op HVM. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd! Achter de schermen zijn nog allerlei commissies bezig met de afronding van het afgelopen seizoen, maar ook met de

Lees verder

Van het bestuur

Bestuur

18-3 Beste leden,
En het was nog lang onrustig op de club.....Wat een weekend. Zaterdag was overvol en de laatste wedstrijden gingen pas laat de velden op. Zaterdagavond een knallend feest (hulde aan de commissies). Zondag Heren 1 een klinkende overwinning en Veteranen A verspeelde, tegelijkertijd op veld 2, helaas de 4-2 voorsprong in de laatste paar minuten. Leiden B nam de volle winst mee

Lees verder

Bericht van onze hoofdsponsor RABO

Bestuur Nieuws afbeelding

8-9De Rabobank heeft een speciale rekening voor kinderen: de TopKid Rekening. Met de Rabo TopKid Rekening wordt sparen en leren over geld voor kinderen extra leuk.

In de maand september is er een leuke actie rondom deze rekening: bij het openen van een nieuwe rekening ontvangen kinderen een gratis Rabobank rugtas met hun naam erop.

Klik hier voor meer info!!

Lees verder

Algemeen leden vergadering

Bestuur

26-6Aan alle leden,
De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering wordt gehouden op 28 juni in het clubhuis aanvang 20:00 uur.  De agenda en stukken kunt u opvragen bij de secretaris  [email protected] 


Lees verder

16 gediplomeerde jeugd trainers

Bestuur Nieuws afbeelding

3-6 In de afgelopen maanden werd een cursus hockey trainer 2 jongste jeugd op het Veenlanden College gegeven. Onder leiding van docent Huub Janssen liet de jeugd zien dat je op het VLC allerlei uitdagingen kunt aangaan. Maar liefst 16 leerlingen slaagden voor dit praktijk examen. Een samenwerking tussen VLC, Hockey Vereniging Mijdrecht en de KNHB (hockeybond). Na een oefenrondje in

Lees verder

Open trainingen voor senioren bij HVM

Bestuur Nieuws afbeelding

16-5 Hockey Vereniging Mijdrecht houdt op woensdagavond 25 mei en donderdagavond 26 mei om 20.30 uur inloop trainingen voor enthousiaste senioren hockeyers, keepers en trimmers (m/v). 

Lees verder

Oud Papier

Bestuur Nieuws afbeelding

16-5 Er is weer ruimte voor het oud papier! Graag uw oud papier weer in de container deponeren; dit zorgt voor een extra zakcentje voor HVM.
Dank, bestuur HVM

Lees verder

Teamindelingen volgend jaar

Bestuur

24-4Binnenkort begint de TC weer met het maken van de teamindelingen van volgend seizoen. Dit is altijd een heel karwei, omdat er leden weggaan en bijkomen; in sommige categorieën andere aantallen kinderen per elftal zitten; hockeykwaliteiten zich ontwikkelen; etc, etc.

Lees verder

Uitnodiging voor workshop van de Batavieren.....

Bestuur Nieuws afbeelding

17-4 Op maandag avond 18 april organiseren wij in samenwerking met Rabobank Rijn en Veenstromen en Volvo Bangarage een avond voor alle leden, trimmers, coaches en sponsoren van HVM. Uiteraard zijn alle ouders van jeugdleden ook welkom!

Lees verder

Bitjes klaar

Bestuur

11-4De bitjes zijn klaar! Leden kunnen vanaf zaterdag 15 april hun bitjes bij de bar afhalen.

Lees verder

LET OP: contributiebetaling en sancties

Bestuur Nieuws afbeelding

11-3Helaas zijn nog lang niet alle contributiebetalingen binnen. Te veel mensen (die geen automatische incasso wilden) vergeten de contributie over te maken of schuiven het bewust voor zich uit. LET OP: als de contributie niet vóór aanvang van de tweede seizoenshelft binnen is, volgt  EEN SPEELVERBOD totdat betaald is. Bij verder uitblijven van de betalingen volgt royement en melding aan de

Lees verder

Jongens C1 Bedankt!

Bestuur Nieuws afbeelding

11-12 Dankzij de grote inzet van de jongens C1 en vele ouders is er heel wat werk verricht bij HVM vandaag. Het buitenmeubilair is geschuurd en geschilderd en staat nu buiten, er zijn nieuw kastjes en planken in de keuken en er is onderhoud gepleegd aan het meubilair binnen het clubhuis. Er zijn nog veel meer borden en vitrines op gehangen en veel blaadjes zijn van de velden geraapt. Je zou

Lees verder

KLUSOCHTEND 11 december 2010

Bestuur Nieuws afbeelding

23-11 In navolging van onze succesvolle afbouw van ons clubhuis wil ik op zaterdagochtend 11 december a.s.tussen 9 en 12 uur weer een aantal klussen oppakken.  Onder andere moeten de buiten meubels gebeitst worden en naast wat ander schilderwerk wil ik het clubhuis “winterklaar” maken. Iedereen is van harte welkom! Graag je

Lees verder

Handjes gezocht!

Bestuur Nieuws afbeelding

6-10 Volgende week wordt er gestart met het straatwerk rondom het clubhuis en voor die tijd moeten een aantal zaken geregeld worden. Daarom zoek ik voor aanstaande zaterdag een aantal mensen die mij kunnen helpen met: - Omleggen buitenkabel (met name graafwerk) - Leeghalen container -

Lees verder

GETUIGEN GEZOCHT

Bestuur Nieuws afbeelding

29-9 GETUIGEN GEZOCHT Onlangs (2 weken geleden) heb ik voor het terras van ons verbouwde clubhuis een afvalemmer gekocht, voorzien van een standaard voor de peuken van sigaren/sigaretten. Afgelopen maandag 27 sept. kom ik ’s-morgens op de club en tot mijn verbazing en ergernis ligt deze afvalbak helemaal verbogen onder aan de tribune. Al het vuil uiteraard verspreid over te

Lees verder

Open dag HVM geslaagd!

Bestuur Nieuws afbeelding

18-9 Zondag 12 september vond de jaarlijkse opendag van Hockey Vereniging Mijdrecht plaats (HVM). Ruim 30 kinderen hebben enthousiast meegedaan aan allerlei oefentrainingen op het veld. De open dag werd afgesloten met echte wedstrijdjes. De ouders zijn in het prachtige nieuwe clubhuis door de voorzitter van HVM bijgepraat over het reilen en zeilen van de vereniging. De kinderen kregen

Lees verder

HVM zoekt steunpilaren! Vanaf 100 euro al eeuwige roem

Bestuur Nieuws afbeelding

13-8 Wij zoeken steunpilaren! Dat we bij HVM inmiddels zijn gestart met de renovatie en gedeeltelijk nieuwbouw van ons clubhuis, kan u niet zijn ontgaan. Het werd na ruim 30 jaar hoog tijd. Niet alleen omdat onze accommodatie was verouderd, maar ook door de gestage groei

Lees verder

HVM groot in het AD:

Bestuur Nieuws afbeelding

13-8Op vrijdag 16 juli heeft een groot artikel over HVM in het AD (editie groene hart) gestaan, met als titel: "Het clubhuis groeit mee". Het is een leuk stuk om te lezen, waarbij onze voorzitter Mick Fernhout uitgebreid is geïnterviewd. In de bijlage kun je het nalezen.

Lees verder

Clubhuis klussen op 14, 21 en 28 augustus

Bestuur Nieuws afbeelding

13-8 Zoals iedereen weet wordt deze zomer de laatste werkzaamheden voor de verbouwing en uitbreiding van ons clubhuis afgerond.  Het clubhuis is dan nog niet gereed; diverse klussen gaan we in eigen beheer doen en er moet nogal wat stof worden weggenomen; dat wordt schrobben, dweilen, zemen,

Lees verder

Het clubhuis wordt steeds mooier! Opening op 4 september

Bestuur Nieuws afbeelding

12-8De verbouwing van het clubhuis vordert gestaag. Het dak zit erop, de glazen puien zijn geplaatst. Ook de tribune-trap is bijna klaar. En wat wordt het mooi... Op 4 september vindt de officiële opening plaats, zie elders op de site.

Lees verder

Senioren leden zijn van harte welkom!

Bestuur Nieuws afbeelding

12-8Er is voor volgend seizoen bij verschillende senioren teams nog ruimte voor versterking. Dat geldt zowel voor de selectieteams (H1 en D1) als voor de tweede/derde elftallen, de 18-22 categorie én de Veteranen. Ook hele teams zijn van harte welkom.

Lees verder

Algemeen Leden Vergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

16-6 De jaarlijkse Algemeen Leden Vergadering wordt gehouden op 30 juni. Wegens de verbouwing van het clubhuis zijn we die avond te gast bij de Rabobank, Bozenhoven 93, aanvang 20:00 uur.  De agenda en stukken kunt u opvragen bij de secretaris voor 28 juni  [email protected]


Lees verder

Inleveren keeperuitrusting

Bestuur Nieuws afbeelding

15-6 Beste keepers, trainers en coaches, Het seizoen is bijna afgelopen. Mocht de keeperuitrusting niet meer nodig zijn, willen jullie deze dan bij mij inleveren samen met het bijgaand formulier? Jullie kunnen de uitrusting afgeven op: 5, 12 en 19 juni van 9:00 tot 10:00 uur. 

Lees verder

Toiletten/clubhuis

Bestuur Nieuws afbeelding

15-6 In verband met de verbouwing zijn de sanitaire voorzieningen inmiddels tot het minimum beperkt. Dat wil zeggen dat er alleen de herenkleedkamer nog gebruikt kan worden. Deze zullen alleen tijdens competitie wedstrijden beschikbaar zijn.   Matthijs Dull.

Lees verder

Uitbreiding clubhuis op schema

Bestuur

3-6De uitbreiding en renovatie van ons clubhuis is in volle gang. Inmiddels is de staalconstructie geheel gemonteerd en is de 1e verdiepingsvloer ook gelegd. Wat nu volgt zijn de doorbraken met de bestaande bouw, waarna de nieuwe gevel op de 1e verdieping wordt gezet. Tevens is de aannemer H.M. van Scheppingen gestart met het metselwerk.

Lees verder

*** Krasactie uitslag ***

Bestuur Nieuws afbeelding

10-5Nogmaals de uitslag van de krasactie op de site!
Zondag 13 april heeft de trekking plaatsgevonden van de krasactie. In het bijgevoegde document staan alle prijswinnaars. Vanaf deze plek danken wij nogmaals alle sponsoren voor hun medewerking: Globe reisburo, Blom & Blom tweewielers, Firma Expert, Strix Lease Services, EMGA, Juvenis.com shirts, restaurant BovenWater, restaurant

Lees verder

Klusochtend Verbouwing

Bestuur Nieuws afbeelding

30-4 Voordat de interne verbouwing van start gaat moeten nog behoorlijk wat klussen gedaan worden. Het voorraadhok moet onder andere leeggehaald worden en er zijn nog wat klussen rond de velden. Graag wil ik weer een beroep doen op onze leden om de mouwen op te stropen en mee te helpen.    Ik wil zaterdagochtend 22 mei van 9 tot 12 uur weer diverse klussen uitvoeren.   Met

Lees verder

Grote CARWASH bij HVM!!!

Bestuur Nieuws afbeelding

9-4Aanstaande zondag is er een grote CARWASH die wordt verzorgd door Dames 1. Zij hopen van 14.00 tot ongeveer 17.00 zoveel mogelijk auto's te wassen en daarbij veel geld op te halen voor de verbouwing van het clubhuis. Dus kom allen MET je auto dit keer naar HVM en laat de meiden van D1 je auto wassen voor slechts 5 euro (meer mag ook natuurlijk!!)


Lees verder

VERBOUWING CLUBHUIS

Bestuur Nieuws afbeelding

7-3 HockeyVereniging Mijdrecht breidt uit !
 
Afgelopen week heeft HockeyVereniging Mijdrecht het contract ondertekend met aannemer H.M. van Scheppingen uit Mijdrecht. Naar ontwerp van architectenbureau H.W. van der Laan uit Mijdrecht gaat deze aannemer het clubhuis van de hockeyvereniging uitbreiden en renoveren.
 

Lees verder

******* VELDTRAININGEN - velden vrijgegeven*******

Bestuur Nieuws afbeelding

28-1De velden zijn weer bespeelbaar, er wordt dus training gegeven. Voor meer info: Erik van der Meulen 0612-983056

Lees verder

--- Henk Fokker overleden ---

Bestuur Nieuws afbeelding

21-1In de ochtend van donderdag 21 januari is Henk Fokker (44) overleden. Henk, vader van Thom, Rick en Anne, stond onder andere als 'materiaalman' altijd klaar voor HVM en was vast voornemens om die plek terug in te nemen als hij weer fit zou zijn. 

Lees verder

Zijn de velden bespeelbaar? - uitleg over de veldkeuring

Bestuur Nieuws afbeelding

9-1 Door het intreden van de vorstperiode komt jaarlijks de vraag of kunstgrasvelden nog bespeelbaar zijn onder deze weersomstandigheden. Om onduidelijkheden en vragen zoveel mogelijk te voorkomen informeer ik u bij deze hoe om te gaan met de velden bij vorst, sneeuw en opdooi. Vorst Vooral ‘droge’ vorst tot circa 10 graden onder nul heeft geen negatief effect op de speeleigenschappen van

Lees verder

*** !! de midwinter competitie is ook afgelast *** !!

Bestuur

6-1In verband met de weerstomstandigheden zijn de veld-wedstrijden voor komend weekend afgelast. Blijf de website in de gaten houden voor het laatste nieuws voor de trainingen van komende week!

Lees verder

VELDTRAINING GAAT NIET DOOR! (zaalhockey wel uiteraard)

Bestuur

31-12Beste leden,  

Aanstaande vrijdag 8 januari gaan de veldtrainingen NIET door. DE INGEPLANDE ZAALHOCKEYTRAININGEN uiteraard wel.

Hou voor elke training de website in de gaten. Eventuele meldingen dat er trainingen worden afgelast in verband met sneeuw op de velden vindt u dan hier!!!
Tot op de nieuwjaarsreceptie!!
Hartelijke groet,

Lees verder

Van het Bestuur

Bestuur

22-12Beste leden,
 
De winterstop is inmiddels begonnen en als ik naar buiten kijk begrijp ik ook waarom: een prachtig wit sneeuwlandschap, heerlijk om te sleeën en sneeuwballen te gooien maar niet om te hockeyen. De Kerst staat voor de deur (misschien wel een witte?!) dus een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Peter Tijssen heeft in zijn laatste bijdrage al

Lees verder

Johan Peper trainer/coach Dames 1

Bestuur

12-11Vorige week hebben het bestuur en de technische staf van H1 / D1 in goed overleg besloten om de training en coaching van de standaardteams anders in te gaan richten. De belangrijkste wijziging is dat Johan Peper per direct de coaching van Dames 1 op zich neemt (hij trainde de meiden al het hele seizoen). Nouschka Capel blijft hoofdtrainer/coach bij Heren 1, naar aanvulling (o.a. voor de

Lees verder

BITJES HAPPEN op 31 oktober

Bestuur Nieuws afbeelding

23-10Geachte ouders en sporters, S.P.T.L. (Stichting Preventie Tand Letsel) en Mijdrecht organiseren een hapdag voor alle leden. Op de hapdag  kunt u een tandarts gebitsbeschermer aan laten meten tegen gereduceerd tarief.
Welke beschermer kies ik?

Lees verder

Klusochtend

Bestuur Nieuws afbeelding

13-9Op zondagmorgen 4 oktober a.s. zal een klusochtend worden georganiseerd. Naast diverse schoonmaak aktie in en rond het clubhuis zijn er nog wat klussen zoals haakjes in de dugouts en herstellen van de bestrating. Wi-o-wie komt helpen ?? Graag aanmeldingen op [email protected]
Lees verder

Sponsor Volvo prominent aanwezig

Bestuur Nieuws afbeelding

23-6Met veel pijn en moeite is de tweede banner vandaag ook opgehangen. Door de inzet van onze vaste steun en toeverlaat, Fred van Ettikhove en Rene van de firma Schadenet Kranenburg, was de klus in een dik uur geklaard. Bangarage Volvo bedankt !!

Lees verder

Van de Penningmeester

Bestuur

20-1Ook financieel is het nieuwe jaar inmiddels begonnen. De contributie-betalingen stromen binnen en degenen die met betalen hebben gewacht tot na de dure kerstdagen zullen ongetwijfeld snel volgen (volgend jaar worden de nota’s bij aanvang van het seizoen verzonden!).

Lees verder

INTRODUCTIE CONSUMPTIE-KAARTEN

Bestuur Nieuws afbeelding

2-1Tijdens de ALV van september jl. is de introductie aangekondigd van de consumptie-kaart. Deze nieuwe kaart wordt vanaf 1 januari a.s. het belangrijkste en (door-de-weeks) enige betaalmiddel voor alle consumpties op de club. Hieronder volgt een korte opsomming van de belangrijkste kenmerken, voordelen en spelregels van de consumptie-kaart:  

Lees verder

Eerste spreekuur Bestuur + TC

Bestuur Nieuws afbeelding

9-12Aanstaande maandag de 15e december is het eerste Spreekuur van Bestuur en TC.
Namens het Bestuur zullen Mick Fernhout en Peter Tijssen aanwezig zijn, namens de TC Frank Meijer en Ina Hijman. Dus heeft u vragen, klachten, maar nog liever goede ideeën….kom naar HVM tussen 19.30 uur en 20.30 uur zitten we voor u klaar.


Lees verder

Vernielingen

Bestuur Nieuws afbeelding

20-10In de nacht van zaterdag op zondag heeft er op onze vereniging een aantal vandalen grondig huisgehouden. Naast een gesneuvelde prullenbak, fietsenrek en een bord van een van onze sponsoren is er ook nog eens brandgesticht op de middenstip van veld 1. De schade is groot. Er is uiteraard aangifte gedaan bij de politie en er is inmiddels contact met de Gemeente om dit zo snel als mogelijk op te

Lees verder

LISA

Bestuur Nieuws afbeelding

16-10 
Vanavond hebben we een email naar alle leden, coaches, trainers en vrijwilligers verzonden. Hierin hebben we aangegeven dat onze nieuwe website is gekoppeld aan het LISA administratiesysteem van HVM waardoor we nu een openbaar en een besloten gedeelte op de website hebben.

Lees verder

Bitjes hapdag

Bestuur

13-9Op 31 oktober a.s. zal in de ochtend SPTL weer op onze club aanwezig zijn om iedereen die belangstelling heeft een bitje aan te meten.
Nadere informatie zoals prijzen volgt, maar zet alvast de datum in je agenda!


Lees verder