header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HVM Meisjes A1 voor derde keer op rij zaalkampioen!

Nieuws afbeelding 11-2-2009

De meiden van HVM meisjes A1 deden dit jaar weer mee met de zaalcompetitie. Een competitie die los staat van de gewone competitie en die word gespeeld in de winterstop. De meiden onder leiding van Claudia Röling waren al 2x eerder kampioen in de zaal geworden dus dit jaar moest en zal de derde titel in handen komen van Mijdrecht. Na twee eerder gespeelde weekenden in onder andere de Mijdrecht en Zandvoort moest de laatste speelronde gespeeld worden in Amsterdam. Aangezien mijdrecht in de eerste speelronde wat punten had laten liggen tegen Zandvoort, stond concurrent Amsterdam met twee punten boven de Mijdrechtenaren. Er moest en zal gewonnen worden om de titel mee naar huis te nemen.

Van te voren was niet bekend wat concurrent Amsterdam had gedaan dus het was daarom extra spannend. Met wat geblesseerde speelsters en wat ziek, zwak en misselijke meiden vertrokken we richting Amsterdam. Daar moest gestart worden tegen Pinoké. Een tegenstander die ze al eerder waren tegengekomen, en toen werd er gewonnen met 6-0. De wedstrijd werd goed gestart, er werden mooie aanvallen gespeeld en goed gebruik gemaakt van de balken. Mijdrecht was dan ook het team dat de score opende. Wat er uiteindelijk voor zorgde dat de score opliep tot 6-1. Doelpuntenmakers waren ondermeer Mireille van Breukelen, Eva Hilbrands, Suzan de Graaff, Hannah Schutte en Monique Kraan. Een prima resultaat en weer een stapje dichter bij het kampioenschap.

Direct daarna moest mijdrecht aantreden tegen Zandvoort, het team waar ze de vorige keer punten hadden laten liggen. Een goede ploeg die stug hockey speelt en fanatiek en fysiek is. Iets waar de meiden van Mijdrecht nog aan moeten wennen. Het was een hele spannende ‘finale’ en de complete sporthal was tegen de dames uit Mijdrecht. Een extra stimulans om goed te presteren dus. Helaas voor mijdrecht was het Zandvoort dat de score opende. Een achterstand waar mijdrecht dus overheen moest komen. Gelukkig bleef mijdrecht ‘rustig’ en hielden ze het spel goed onder controle. En was het Mireille van Breukelen die er voor kon zorgen dat de score weer gelijk werd. 1-1 en de sporthal was even stil. Mijdrecht drukte goed door, en ging vol op de aanval spelen. Het was even alles of niets en met een extra aanvaller moesten er meer aanvallen komen. Maar dat zorgde ook voor het nodige gevaar in de achterhoede. Keepster Lauren Dijkshoorn moest een aantal keren goed in actie komen. Maar met prima reddingen werd er gelukkig niet gescoord. Vlak voor tijd was het zelfs mijdrecht dat de score veranderde op het bord. Een goal van Suzan de Graaff zorgde ervoor dat mijdrecht met de winst naar huis ging en dus het derde kampioenschap in ontvangst kon nemen! Een geweldige prestatie. Met 29 doelpunten voor, en 5 doelpunten tegen zijn zij de terechte kampioen in de zaal van 2009. Meiden gefeliciteerd!!!

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht