header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Verslagen

TEAM VAN DE WEEK TRIMMERS

Nieuws afbeelding 6-4-2024 Was het ons toch even ontgaan dat wij als Trimmers team van de week waren... Niet iedereen heeft een voorstelling bij wat Trimhockey is, dus een kleine intro.

Trimhockey is ooit ontstaan om ouders van hockeyende kinderen zelf ook het hockey te laten ervaren. Laagdrempelig en iedereen is welkom. Wel of geen hockey ervaring, het kan allebei. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop! En eigenlijk is dat nu nog steeds Trimhockey, alhoewel niet iedere Trimmer nog kinderen op de hockey heeft. 

We hebben inmiddels 2 groepen. De woensdagavond trimmers (m/v) en de vrijdagochtend trimmers (v). De woensdagavondgroep wordt getraind door niemand minder dan onze eigen heren 1 en speelt eens per 3 /4  weken een wedstrijd (deelname mag, maar hoeft niet). Daarnaast wordt er een paar keer per jaar een gezellig toernooi gespeeld, inclusief onze eigen Mei-drecht toernooi. De heren van de woensdagavondtrimmers hebben sinds kort ook een 7s-team. Het vrijdagochtend team bestaat volledig uit dames en speelt ook mee in de 7s-competitie. 

Meteen een oproep: Wie vindt het gezellig om een keer met ons mee te trainen? Nogmaals hockey ervaring is leuk, maar is niet nodig. Heb je wel al ervaring en interesse in de 7s-competitie? Beide teams zouden blij zijn met aanvulling!  

Mail naar [email protected]. Vind je het leuk om ons te volgen? Check @hvmijdrecht.trimmers op Instagram en Facebook.

Gerelateerde nieuwsberichten

TEAM VAN DE WEEK Dames 1

Agenda

28-5 TC vergadering

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht