header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

2e Opleidingsavond op het VELD: een avond alleen maar spelen!

Nieuws afbeelding 7-3-2010
Afgelopen vrijdagavond stonden 8 hulptrainers in de stromende regen op het veld om de basistechnieken in spelvorm te leren van Laure. 's Middags hadden de meesten al twee uur training in de regen en wind achter de rug en vroegen dus ook massaal "gaat het door?". Ja het gaat door en dus gingen we om 19.15 uur van start met een klein groepje. De "harde kern" zullen we maar zeggen. En eerlijk is eerlijk, niet iedereen had even veel zin. Maar dat gaf niet, ze werden gewoon verwelkomd met "we gaan er een leuke training van maken" en dat was het. We hebben met z'n allen ons weer ingeleefd in 6, 7, 8 en 9 jarigen en dus massaal in poephouding over het veld gelopen, met de bal "vastgelijmd" aan de stick, o nee het waren de juwelen die we langs agent Laure moesten zien de krijgen. We gaven de bal "kusjes met de stick" en zwaaiden hem na met de stick" en zo leerden we de push. Wanneer we met grote reuzenstappen over het veld lopen, dan wordt drijven vanzelf echt drijven, probeer het maar eens. Zeker wanneer er een stoplicht bij komt, zo simpel 2 gekleurde pilonnen en je gelooft bijna zelf dat het een stoplicht is. We hebben pizza gemaakt waarbij we ineens ingredienten waren die de hete oven met pizzabakker Maykio en Laurizio moesten zien te vermijden. Probeer dat maar eens te weerstaan, zelfs als 40-jarige is dit leuk. Ook onze hoofdtrainer Rutger en trainerscoordinator Coen stonden met een glimlach van oor tot oor langs te lijn. Het was leuk!
Wat we exact gedaan hebben, kun je terugvinden in de handout die op de site staat. Alleen HOE we dit gedaan hebben, dan hebben de meesten helaas gemist. En dat is echt jammer, want met deze aanwijzingen worden jouw trainingen aan de jongste jeugd echt een feestje. Boyd, Fabian, Pim, Joost, Mayke, Melissa, Lonneke en Suzanne FIJN DAT JULLIE ER WAREN! Laure en Marion; wat een inzet!
Dus voor elke jeugdtrainer en begeleider die dit gemist heeft en het alsnog zou willen meemaken, zullen we later een inhaalmoment plannen (als het iets warmer is....).
De avond van 19 maart vervalt, daar zijn te veel afzeggingen voor.
Geef je op voor zo'n UNIEKE TRAINING in basistechnieken in spelvorm door Laure, door een mail of sms te sturen naar [email protected] of 06 53882434.
Dit geldt voor iedereen die zijn trainingen wat speelser wil maken en meer in kindertaal wil kunnen vertalen!

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht