header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Ga voor glasvezel en steun onze club!

Nieuws afbeelding 16-2-2022

€ 50 voor onze vereniging én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via Hockey Vereniging Mijdrecht.

Juist nu in deze tijd als veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.

Daarom is wat ‘HVM’ betreft straks ook Mijdrecht, klaar voor de toekomst! Dat kan als 20% van de inwoners van Mijdrecht vóór 13 april 2022 a.s. ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Een mooie aanwinst voor Mijdrecht, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Bekijk het exclusieve welkomstaanbod via gavoorglasvezel.nl.

Samen gaan voor HVM en glasvezel

Met de clubactie van DELTA en Caiway kun je € 50,- voor onze vereniging en € 25,- voor jezelf verdienen. Hoe werkt het? Heel simpel! Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway via http://aklam.io/lXfiFU of DELTA via http://aklam.io/vrLXIy. Doen! Laten we samen gaan voor onze vereniging en glasvezel.

Heeft u vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht