header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Het C&D en E&F KIDSPOWER HOCKEYKAMP op HV Mijdrecht 20-07 t/m 22-07

Nieuws afbeelding 15-6-2020

Nu we weer mogen hockeyen zijn de mega gave C&D en E&F KidsPower hockeykampen er weer in de zomervakantie op HV Mijdrecht.

Alle jonge hockeyfanatiekelingen van 5 tot en met 14 jaar oud zijn van harte welkom op ons kamp! Tijdens het hockeykamp krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen, waar je onwijs veel gaat leren. Je komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Onze Staffers kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan! Een uniek hockeyprogramma, waarbij je op en rond het hockeyveld aan de slag gaat met hockeyen.

Voor de jongste hockeyers, 5 tot 10 jaar oud is het een kamp met een mix van veel hockey en plezier! Bij deze jonge fanatiekelingen zien wij, door onze trainingen én sociale spellen, de grootste progressie. Het gevarieerde en gestructureerde programma is gericht op spelenderwijs leren. Je gaat de basistechnieken verder leren en perfectioneren. Door de afwisseling tussen hockeytraining en onze sociale spellen blijft je spanningsboog hoog. Jullie kunnen je aanmelden op https://kidspower.nl/sporten/hockeykamp-ef.html#close

De oudere hockeyliefhebbers, 10 tot 14 jaar, gaan gegarandeerd nieuwe tricks en skills leren bij het kamp. We besteden veel aandacht aan techniek, specialismen én fun en we dagen deelnemers individueel uit. Van verdediger tot aanvaller, wij zorgen ervoor dat iedereen als een betere speler naar huis gaat. Je bent de hele dag bezig met hockey, in allerlei creatieve trainingsvormen. Hierdoor ga je nog meer uit jezelf halen. Jullie kunnen je aanmelden op https://kidspower.nl/sporten/hockeykamp-cd.html

We nemen alle voorzorgsmaatregelen en protocollen zoals de gemeente, de club, de KNHB en de overheid hebben voorgeschreven in acht. We zullen ervoor zorgen dat de staffers op gepaste (minstens 2 meter) afstand houden van de kinderen.

De gave, coole en hooggekwalificeerde KidsPower-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen! Na die drie dagen ben je weer helemaal scherp voor het nieuwe seizoen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren KidsPower-trainer
  • Veel verschillende oefeningen en Fun Games
  • Oefeningen in thema’s om je basistechnieken te verbeteren (voor de E&F)
  • Oefeningen in thema’s om specialistische technieken te verbetern (C&D)
  • Te gekke spelletjes, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding (op minstens 2 meter afstand)

WAT BIEDEN WE VERDER?

  • Iedereen krijgt het unieke KidsPower shirt en een coole bidon!
  • Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekkere (gezonde) snack
  • Veel nieuwe uitdagingen en nieuwe spelletjes

VOOR WIE?

Voor iedereen van 5 t/m 14 jaar die hockey te gek vindt en graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp wil. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

Mocht je met een groot gedeelte van je team willen komen dan hebben wij een unieke aanbieding voor jullie. Neem dan contact op met ons.

Mocht je nog specifieke wensen hebben laat het ons dan weten op [email protected]

www.kidspower.nl

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht