header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training

C&D HOCKEYKAMP op HV Mijdrecht van 21-10 t/m 22-10

Nieuws afbeelding 10-10-2019

Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de herfstvakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 13 jaar.Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 21.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen. De data zijn van 21 en 22 oktober.

Samen met alle andere supergezellige en coole hockeyers ben je de hele dagbezig met hockey, hockey en nog eens hockey! De toppers van de KidsPower begeleiding luisteren daarbij goed naar de behoefte van deze superstars. Ze zullen eventueel aanpassingen doen in de verschillende oefeningen of individueel met je aan de slag gaan. Verder bieden we natuurlijk ook andere sportieve spelen, die bijvoorbeeld oog-hand coördinatie, tactisch inzicht en het voetenwerk stimuleren, aan. Het plezier van jullie superstars staat bij ons boven alles.

Elke dag zijn er trainingen die hun thema hebben. Te denken valt aan scoren, schijnpassing, aannemen van de bal, balbescherming, etc: heel veel zaken zullen de revue passeren. De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer. Omdat superstars ook voldoende rust moeten hebben, slaapt iedereen thuis. Het programma start elke ochtend om 9.00 uur en om 21.00 uur zijn we klaar.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Heel veel hockey

Verschillende uitdagende oefeningen

Thema’s die je verder op weg gaan helpen

Individuele begeleiding door KidsPower trainers

WAT BIEDEN WE VERDER?

Iedereen krijgt het nieuwe unieke KidsPower shirt en een coole bidon!

Veel nieuwe vrienden maken

Gave sporten zoals LaCrosse en UniHockey

Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekker (gezonde) snack

Nieuwe activiteiten en uitdagingen

VOOR WIE?

Voor iedereen van 10 t/m 13 jaar die hockey ademt en heel graag de hele dag zou willen hockeyen. Als dit het geval is dan ben je op je plek bij dit coole en supergave hockeykamp. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

Mocht je met je hele team (of een gedeelte ervan) op kamp willen, laat het ons dan weten. Dan maken we een ontzettend leuke aanbieding voor jullie, met veel extra’s.

Mocht je nog specifieke wensen hebben laat het ons dan weten op [email protected]

www.kidspower.nl

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht