header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wegwerkzaamheden!

Nieuws afbeelding 7-9-2015 De zomer is voorbij, de hockeycompetitie gaat weer van start, maar het betekent ook dat de wegwerkzaamheden weer zijn begonnen.

We willen jullie wijzen op www.vanAnaarBeter.nl zodat je - indien nodig - op tijd kunt vertrekken en teleurstellingen van te laat aankomen wordt voorkomen.

N203_heiloo_groot_onderhoud_lr.pdf
juni 2015 infoblad groot onderhoud N203 Castricum - Uitgeest v. Heiloo -Limmen.pdf

Aanpassing route mhc HBS - Bloemendaal
Vanaf 24 augustus zal in verband met de aanleg van nieuwe riolering en een nieuw wegprofiel de Brederodelaan tussen de Donkere Laan en de Cornelis Schulzlaan gefaseerd worden afgesloten voor al het autoverkeer.
Fietsen en wandelen is nog wel mogelijk. De Bergweg naar HBS en PWN blijft bereikbaar, maar auto's zullen middels gele omleidingsborden hiernaartoe worden geleid. Deze werkzaamheden duren tot medio december.
Vanaf januari 2016 zal het stuk Cornelis Schulzlaan tot aan de Brederoodseweg aan de beurt zijn. Dit duurt tot 22 april.
De werkzaamheden worden zodanig uitgevoerd dat de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten, alsmede voor de leveranciers, te allen tijde wordt gewaarborgd.
Deze informatie wordt op de website van HBS geplaatst onder contact/route.


Bijlage

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht