header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Dutch Hockey Masters

Nieuws afbeelding 24-4-2015 De Dutch Hockey Masters bestaan inmiddels twee en een half jaar. In die periode hebben we fantastische avonturen beleefd middels vriendschappelijke wedstrijden, voorbereidende (inter)nationale wedstrijden voor het EK en WK en uiteraard het meedoen aan die prestatieve toernooien. Augustus 2013 was het EK masters in Belfast; afgelopen juni waren wij in staat om het WK naar Nederland te trekken. Op de velden van Rotterdam hebben de Dutch Hockey Masters 1x maal goud, 4 maal zilver en 1 maal brons gehaald. Mede door dit fantastische evenement hebben de Dutch Hockey Masters aangetoond in staat te zijn om top ploegen samen te stellen, die op wereld niveau meetellen.
Inmiddels zijn we met 8 teams bezig met de voorbereidingen voor het EK 2015 dat komende augustus in London wordt gehouden.

De wereld van masters hockey is een dynamische wereld. We zijn dus ook al bezig met de voorbereidingen voor het WK 2016 in Canberra Australië.
Voor dit toernooi zijn we nog op zoek naar enthousiaste spelers, speelsters, trainers, therapeuten en coaches, die dit in de verschillende leeftijdscategoriën willen waarmaken.
Ons streven is om zowel dames als heren teams af te vaardigen in de volgende leeftijdscategorieën: 35+, 40+, 45+, 50+ en 55+; 10 teams dus.
Durf jij het avontuur aan? Reageer dan vóór 1 mei via onze site.

Meer informatie is te vinden op de onze website: www.dutchhockeymasters.nl

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht