header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Dubbel feest op HVM

Nieuws afbeelding 14-10-2014

Vrijdag vierde HVM twee belangrijke mijlpalen. Een nieuw tenue en allereerst de opening van een nieuw speelveld. Vijftien jaar had het oude zandveld het uitgehouden,maar aan het eind van het vorig seizoen was het echt versleten. Voorzitter Aletta Snijders kon nu, samen met wethouder Aldrik Dijkstra, een gloednieuw waterveld in gebruik nemen. In de afgelopen maanden moesten er nog wel enkele stevige hobbels genomen worden, voordat het nieuwe veld er daadwerkelijk lag. De voorzitter prees Bert de Jong, die namens de gemeente een belangrijke rol heeft gespeeld om ervoor te zorgen dat HVM het nieuwe seizoen al over het veld kon beschikken. Ze benadrukte het belang voor spelers en speelsters: een waterveld veroorzaakt minder blessures, de jeugd kan er beter op leren hockeyen, het heeft aantrekkingskracht, waardoor spelers langer bij de club kunnen blijven. Het waterveld past bij de ambities van HVM.

Wethouder Dijkstra ging in zijn toespraak onder andere in op de taakverdeling bij het onderhoud van het nieuwe veld. De wethouder, de voorzitter en twee juniorleden knipten samen een rood-blauw lint door, waarna de jeugd bezit nam van het veld.

Ze verzamelden zich rondom de sponsors van het nieuwe tenue. Alle leden, jong en oud, spelen nu in hetzelfde shirt, met een modern en fris ontwerp. De club krijgt hierdoor een sterke uitstraling. Achterop de shirts staat de naam van de Rabobank, en voorop die van Advisor ICT Solutions, Zijtveld Accountants en Profile Tyrecenter Hoogendoorn. Intersport DUO en ClubColors completeren de groep sponsors. De contracten werden een voor een getekend, waarna het glas kon worden geheven. Alle sponsors kregen een ingelijst shirt.

De jarige trainer/coach en speler Thom Fokker mocht vervolgens de sproeiers in werking stellen, want er werden nog enkele onderlinge wedstrijden gespeeld om het feest te completeren. Het talrijke publiek kon ondertussen genieten van een hapje en een drankje. "Wat een verschil, je voelt het zodra je eroverheen loopt”, zei een van de spelers.

HVM kan weer jaren vooruit met dit prachtige waterveld en dit sterke tenue. 

Foto's (gemaakt door Michael Hartwigsen): https://picasaweb.google.com/107572266705258801917/20141010OpeningWaterveldHVM

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht