header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Burgernet oproep

Nieuws afbeelding 3-9-2014

Aangezien er in de afgelopen weken ook bij sportverenigingen vernielingen zijn aangericht en spullen zijn ontvreemd van sporters wil de gemeente erop wijzen dat er met Burgernet veel meer ogen en oren voor de politie zijn, zodat dit hopelijk in de toekomst voorkomen kan worden.

De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. In je eigen buurt kun je zelf ook al veel doen om je leef- maar ook werkomgeving prettig en veilig te houden. Nu is er Burgernet waardoor de gemeente en politie nog beter met iedereen samen kan werken.

Burgernet maakt gebruik van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven in de gemeente. De centralist van de politiemeldkamer start, na een melding, een Burgernetactie op. Deelnemers krijgen een ingesproken bericht via de (mobiele) telefoon.
Als deelnemer van Burgernet kun je dan helpen bij het zoeken van bijvoorbeeld een vermist kind. Maar ook bij het oplossen van een misdrijf. Daarom is het zo belangrijk dat heel veel mensen aan Burgernet gaan deelnemen. Door je ogen en oren te gebruiken kun je direct helpen om de omgeving veiliger te maken. Dat kan eenvoudig vanuit huis en op straat.

Word daarom deelnemer van burgernet!
Aanmelden kan via www.burgernet.nl

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht